Trochę to dziwne z tą klimatyzacją, u mnie rzeczywiście potrafi się sama włączyć (nagle, np. po 5 min. jazdy) jeśli nawiew jest skierowany na szybę, ale nie zaobserwowałem wtedy jakichś niepokojących objawów.
Ostatnio tak jak wcześniej pisałem pojechałem takim "słabym" autem do ASO na diagnostykę, ale nic nie wykryli. Powiedzieli mi natomiast, że wgrali nowy soft bo była aktualizacja. Od tego czasu autko jeździ normalnie, tyle tylko że ja Focusem jeżdżę rzadko, a żona mogła nie zauważyć że coś się dzieje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Natomiast trzeba po prostu domagać się aktualizacji podczas każdej wizyty w ASO, przecież takie softy poprawia nie Ford Polska, a pewnie Ford Niemcy, czy gdzie go tam głównie robią, także skoro pomogło Niemcom z tego forum to mam nadzieję, że i nam coś to da... W każdym razie trzeba monitorować co tam niemiaszki nowego piszą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pzdr!