Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 27-12-2012, 20:08   #1033
+jacek+
ford::beginner

Imię: Jacek
Model: Mondeo
Silnik: 2.0TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Witajcie.

Po długiej lekturze tego i kilku innych wątków postanowiłem zadać pytanie na temat modułu.

Moje Mondeo to rocznik 2008, dokładnie z 21 sierpnia.
Wyposażenie praktycznie full.
Jest BT, jest VC, navi i wszystkie inne wodotryski brakuje natomiast fabrycznego portu USB.
Moduł BT/VC ma końcówkę 488. Wyjście AUX w schowku jest.

Zależy mi głównie na podpięciu Ipoda tak aby móc słuchać z niego muzyki mając jednocześnie możliwość sterowania z kierownicy oraz wyświetlania informacji na Conversie i Navi.

Czy zmieniając moduł na ten z numerem 112, dokupując kabelki oraz gniazdo z portem otrzymam to co chcę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy w grę również wchodzi instalacja nowego oprogramowania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jestem lekko zakręcony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dodatkowo informacje z ASO Forda niewiele dają. Niby wiedzą o co chodzi jak ich się naprowadzi ale wg systemu i numerów pewne rzeczy im nie pasują Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Będę wdzięczny za pomoc.
+jacek+ jest offline   Odpowiedź z Cytatem