View Single Post
Stary 27-12-2012, 23:23   #55
apud
ford::beginner

Model: Mondeo MK3
Silnik: TDDi
Rocznik: 2001
Domyślnie Re: Klimatyzacja i praca wentylatora chłodnicy.

Hej,

z wtyczką powalczę. Co ciekawe idą od niej przewody na których po kliku cm znowu jest wtyczka, i dalej idą ku wiązce. Aż zacząłem się zastanawiać, może to złącze na kablu jest właściwą wtyczką która się upala? Spróbuję to wyjaśnić na następującym zdjęciu:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

1 - zaznaczyłem to co wydaje mi się być upalająca się wtyczką, ale siedzi tak twardo że aż wydaje się integralną częścią obudowy
2 - na tych kablach zaraz jest złącze/wtyczka (niestety ciężko to było sfotografować)

Nawiasem mówiąc, czy ciężko wymontować wentylatory aby wyciągnąć je do góry? na oko wystarczy odkręcić 2 śruby, ale może coś pominąłem?
Od spodu auta mam niestety jakąś osłonę plastikową która uniemożliwia dłubanie :/

Co do ciepłego powietrza, jesli na polu jest około 0 st, to chyba klima się nie włącza, po prostu spodziewałbym się że na LO będzie lecieć zimne powietrze z zewnątrz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
apud jest offline   Odpowiedź z Cytatem