Temat: [Galaxy 1994-2000] Zmiana lamp na poliftingowe
View Single Post
Stary 30-12-2012, 00:11   #8
galo
ford::advanced

Imię: Darek
Model: S Max
Silnik: 2.0 TDCI 180KM
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Zmiana lamp na poliftingowe

Cytat:
Napisał tomatokrauze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam serdecznie, jestem tu nowy i mam pewien pomysł - na razie to tylko pomysł- aby zmienić oryginalne lampy od Forda Galaxy 1 generacji 1997r. na lampy po liftingowe.

Kiedyś też to chciałem zrobić, ale około 2tyś/zł bez malowania tyle wyliczyłem + robota własna.

Cytat:
Napisał tomatokrauze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
więc pierwsze co spróbuję to zmiana żaróweczek na lepiej świecące
To popieram proponuje TUNGSRAM +50% lub+60% są tanie dobre i wytrzymują na pewno rok na takich jeżdżę te +90% nie nadają się za bardzo do ryflowanych szkieł światło się już bardziej rozprasza

Cytat:
może polerka kloszy od zewnątrz
Jeśli dalej będzie słabo to przeróbka na soczewki.
A co do polerki lamp i przeróbek na soczewki bez homologacji to w razie jakiejkolwiek kolizji w nocy to ja pierwsze, co to zwróciłbym uwagę na to policji i wskazał winnego, bo mnie oślepił nie wspomnę o wypadku tragicznym.
galo jest offline   Odpowiedź z Cytatem