View Single Post
Stary 30-12-2012, 23:18   #29
toma7802

Domyślnie Odp: tddi 115 remont czy nowy silnik czy się opłaca.

Cytat:
Napisał chylun03 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Każdy ma opinie na temat mondeo dla mnie jest odpowiedni nawet gdy sie psuje,a że nie którzy kupują auto o przebiegu 120tys a w rzeczywistości 400tys to nie ma co się dziwić że coś się sypie i wtedy narzekanie to nie mercedes beczka....
I tu się kolega bardzo myli,ponieważ jeszcze 2 lata temu sam osobiście robiłem przegląd w salonie forda zaraz po zakupie tego auta od znajomego który to kupował go w tym samym salonie forda i był jego 1 wlaścicielem, miał wtedy 102tyś przebiegu jak ja go odkupiłem,a on jeżdził nim od święta bo na codzień miał auto służbowe a mondek stał w garażu,przedłużałem gwarancję 12, warunkiem tej gwarancji jest wymiana oleju i filtrów w salonie i jak już wyżej koledze pisałem wiek auta do 10 lat lub max do 200 tyś przebieg. Posiadam wszystkie faktury każdego przeglądu i jakichkolwiek usterek jakie były usuwane, bo 1 właściciel nawet na wymianę żarówki jechał do serwisu także niech kto co chce niech sobie pisze o tym przebiegu a ja wiem że jest w 100% prawdziwy. Lipa i tyle. Wiem od gościa s serwisu forda że przy Mk 4-kach sprzęgła siadają po 40 tyś przebiegu. Kto akurat trafi jakiegoś akurat dobrego to może się cieszyć. Owszem komfort jazdy, prowadzenie auta jest zaje fajne ale ja używam auta praktycznie w mieście,krótkie trasy to do takiej eksploatacji to auto się kompletnie nie nadaje nawet ze względu na zużycie paliwa 8-9l a zimą do 10 jak nic

Ostatnio edytowane przez toma7802 ; 30-12-2012 o 23:21
  Odpowiedź z Cytatem