View Single Post
Stary 01-01-2013, 13:27   #212
OldSeb
ford::beginner

Imię: Sebastian
Model: Autobus linii 503
Silnik: -
Rocznik: -
Domyślnie Odp: 3 rząd siedzeń, czy jest możliwość zamontowania?

Cytat:
Napisał eclipse Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli nie będziesz miał homologacji na 7 osób ( wychodzi z firmyz papierami ) to tzw. papierologia obowiązkowa i przegląd dodatkowy dopuszczający dołożenie foteli .
.
Mam tego świadomość. Perspektywa takich formalności przedstawia się trochę beznadziejnie. W nowym aucie mamy przeglądy po 3 latach, potem po 2 dopiero później co roku. Jeśli najdzie mnie potrzeba dołożenia foteli po roku to niestety mam to głowy i wszystkie kolejne przeglądy już co roku. Dlatego właśnie pytam jaka jest ta formalna homologacja w takim przypadku. Może ktoś kupował ostatnio taką wersję i się podzieli wiedzą. Na słowach sprzedawcy nie chcę polegać z wiadomych względów.
Teoretycznie mogę od razu zamówić z fotelami ale na dzień dzisiejszy ich nie potrzebuje a w zamian wolałbym np elektrykę foteli przednich Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
OldSeb jest offline   Odpowiedź z Cytatem