Witam, rok minął i maksik ma pierwszą usterkę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zwariował zamek klapy bagażnika samoczynnie otwiera się lub w ogóle nie działa. Jutro wymiana włącznika wraz z "wiązką". Widać to typowa usterka bo serwisant nawet nie roztrząsał tematu tylko zamówił elementy ...
Bump:
Cytat:
Witam, rok minął i maksik ma pierwszą usterkę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zwariował zamek klapy bagażnika samoczynnie otwiera się lub w ogóle nie działa. Jutro wymiana włącznika wraz z "wiązką". Widać to typowa usterka bo serwisant nawet nie roztrząsał tematu tylko zamówił elementy ...
|
A że nieszczęścia chodzą parami miałem tydzień temu (nie)przyjemność sprawdzenia działania czujnika DDS (ciśnienia powietrza w oponach) . Wizualnie opona nawet nie siadła jednak gumiarz po sprawdzeniu wydał wyrok: opona rozcięta od wewnątrz na dł 3-4cm -bok opony- wymiana... i jestem lżejszy o 500 ;(
Zaraz po komunikacie DDS podjechałem na stację sprawdzić ciśnienie i różnica pomiędzy oponami na osi gdzie opona była uwalona wyniosła 0,3bar.