Cytat:
|
oni muszą sprawdzić jaka jest wiązka i dlatego każą sobie zapłącić (choć prawie 300 zł za wyciągnięcie radia to przesada).
Jak nie ma wiązki to muszą ja zamontować stąd też cena ci skacze mocno w górę.
Możesz sam sprawdzić wyciągając radio oraz schowek pasażera.
|
Jeśli to chodzi o wiązkę z początku wątku czyli np: 1429802 (Fiesta) to ona kosztuje poniżej 200 zł - czyli lepiej zamówić w ciemno bez rozbierania bo rozebranie kosztuje 260
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A może ktoś podpowie fachowy serwis w Warszawie który mnie nie będzie chciał w tym temacie robić w balona ?
Pozdrawiam
Bump: Widzę, że w tym wątku było także o upgradzie do nowej wersji Converse + a o to zapytałem też w omc no i dowiedziałem się, że usługa też kosztuje powyżej 200 i będę musiał zapłacić niezależnie od tego czy oni mają nowszą wersję czy też nie - bo muszą samochód podpiąć. Zawodowo zajmuję się sprzedażą i wytwarzaniem oprogramowania i cholerka chciałbym dostawać kasę za sprawdzenie czy ja posiadam najnowszą wersję swojego programu - rewelacja.
Tak poza tym to mam ROM 1411 - gdzieś widziałem, że któryś z kolegów miał 1412 - nie wiecie czym się różni i czy 1412 jest najnowszy?
Pozdrawiam