View Single Post
Stary 03-01-2013, 17:24   #48
majkeloss
Zablokowany

Imię: majkeloss
Model: mondeo mk3
Silnik: 2.0
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Co może być uszkodzone po takiej kolizji ? (szczegóły w temacie)

Cytat:
Napisał orion_blue Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ubezpieczalnie to UJE !! ja już najniższą możliwie wersję Ci policzyłem za te 2300, a oni mnie przebili Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Będziesz dalej tutaj podpowiadał jak to wszystko wygląda ? bo w tej materii nie umiem nic...
Podpowiadał w sensie .... ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Będę na pewno aktualizował wątek w miarę postępów.

W skrócie wygląda to teraz tak - płacę mechanikowi z własnej kasy (jeszcze sam nie wie ile, czeka na kosztorys części ze sklepu), dostaje od HDI te kasę którą teraz zaproponowali (niby mają na to miesiąc) i z pomocą wynajętej firmy tłukę się z nimi o resztę. Wynajęta przeze mnie firma korzysta z własnych prawników i mnie reprezentuje w każdy sposób, biorą za to 20% tego co dodatkowo uda im się dla mnie ugrać czyli 200 zł od każdego 1000 zł. Do 14 dnia od momentu wypadku (akuratnie w moim przypadku jutro mija 14 dzień) można iść do lekarza i powiedzieć , że np. boli głowa/kark/cierpną ręce, i powiedzieć cokolwiek byleby była kartoteka lekarska nt. zdarzenia. U mnie jest to dobre bo auto zostało akurat uderzone w przód od strony kierowcy więc mam ku temu podstawy poza tym rzeczywiście nie wiem czemu boli mnie głowa (kto mi udowodni że nie przez to).

... Z CHAMAMI TRZEBA PO CHAMSKU PAMIĘTAJCIE !!!

Ostatnio edytowane przez majkeloss ; 03-01-2013 o 17:33
majkeloss jest offline   Odpowiedź z Cytatem