View Single Post
Stary 03-01-2013, 19:39   #2690
Stefano
ford::expert

Imię: Janusz
Model: VW Sharan
Silnik: 1,9 TDI, AUY, 115 PS
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Dogrzewacz - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał Vinnie80 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiem o tej pompce i w moim modelu jest ona pod siedzeniem pasażera obok zbiornika ale nie onią mi chodzi,to nie to-ta pompka jest sprawna bo ją sprawdzałem,to oco mi chodzi brzmiało to jak przekaźnik a ta pompka cyka szybciej jeśli jest sprawna
,a temat już też długo czytam i niema niestety odpowiedzi na moje pytanie,więc proszę właścicieli mk1 niech posłuchają u siebie czy w ich autach też tak jest że coś stuka i proszę nie mylić z pompką paliwa od dogrzewacza
Rozmawialiśmy dzisiaj chyba przez telefon na ten temat, zapomniałem dodać ze przy postojówce masz chyba dodatkowy akumulator pod siedzeniem pasażera, tam jest przekaźnik do jego ładowania podczas pracy silnka, jak ten aku jest niesprawny to moze ten przekaźnik tak klikać. Podczas załączania pieca z zegarka tez możesz miec klikanie z przekaźnika nawiewów...przy niesparwnej bateri lub złym kontakcie na zasialniu/

Ostatnio edytowane przez Stefano ; 03-01-2013 o 19:41
Stefano jest offline   Odpowiedź z Cytatem