Cytat:
no kolejnosc nie została zachowana ,ale tak naprawde jakie to ma znaczenie? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
No z tym nie ma szans. Ponieważ sort ma być wg. modelu i rocznika, to inaczej nie wyjdzie.. Ba jeszcze się będzie zmieniać nie raz, gdy np. ktoś dojdzie nowy do listy. Ale jak jest wola, numer początkowy można dodać, tylko czy jest sens ...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
żeby się 30 osób zgrało to nie takie proste
a tak poza tym proszę w pozycji 30 dodać "kombi" i "3,0" ew "st220"
|
DONE
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://forum.fordclubpolska.org/show...2&postcount=86
Cytat:
To ja mam prośbę żeby w tabeli przesunąć mnie na numer 24 w kolejności, i uzupełnić rok na 1998 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Mimo szczerych chęci i kombinowania z sortowaniem... Nie chce wyjść inaczej
Aha..
daro1985... zrobione