View Single Post
Stary 04-01-2013, 21:21   #305
Nano_PL
ford::amateur

Model: Focus II FL
Silnik: 1.8 Duratec Flexifuel
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Blaupunkt Travel Pilot FX - kompendium wiedzy

kenji, mam te kilka fotek dla Ciebie, choć tak prawdę mówiąc nie ma tam co fotografować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - chyba że masz na myśli jakąś konkretną sytuację to spróbuję zrobić.
sorry za słabą jakość (rozmazania) ale w aparacie nie zauważyłem ze sie tak porobilo no a w czasie jazdy ciężko było ustabilizować aparat bez lampy.. eh.. - musi wystarczyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://imageshack.us/g/1/9948707/
dodatkowo zrobilem filmik z ustawiania adresu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://youtu.be/yYcRAZrjZLw - nic tu szczególnego, ale może się przyda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Przy okazji ponowie mój problem- Czy u Was nawigacja przemawia ludzkim głosem ostrzegając o skręcie na skrzyżowaniu itp ? bo mi nie chce gadać..
włożyłem płytę ze stara mapą niemiec, żeby się oprogramowanie dezaktualizowało i ponownie moją kartę, żeby jeszcze raz przeprowadzić aktualizację - jutro przetestuję czy zaczęła mówić czy nie, wiem tylko ze jak bawię się w garażu gdzie nie ma zasięgu GPS to w czasie ustawienia celu podroży navi przemawia, że kalkuluje trasę, więc coś tam mówić potrafi... a w trasie gadać powinna bo niema navi to bieda trochę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

EDIT:
no i przetestowałem navi - zaczeła mówić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
czyli dezaktualizacja i ponowna aktualizacja przyniosła rozwiązanie problemu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. coś się musiało za pierwszym razem źle zrobić..

Ostatnio edytowane przez Nano_PL ; 05-01-2013 o 14:01
Nano_PL jest offline   Odpowiedź z Cytatem