Cytat:
Wiem ze jest tego od groma w internecie ale czym wiecej czytam tym bardziej glupieje. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A wiec posiadam radio forda 6000cd i chcialbym uzywac funkcje CDDJ. Czy moze mu ktos pomoc jak to zrobic.
Nie mam zadnego wyjscia w schowku. Czy potrzebuje jakis dodatkowy kabel? Jak tak to gdzie go kupic?
Dzieki z gory Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Witaj.Ja nie dawno pojechałem do radiowca w swoim mieście(Wrocław) i zamontował u mnie "cyfrową zmieniarkę"(czarna skrzyneczka) podłączona pomiędzy radiem a kostką do radia.W schowku mam wypuszczony kabel USB do którego wpinam pena z mp3. Po wciśnięciu CDDJ uruchamia się zmieniarka i wtedy przyciskami 1-6 wybieram foldery w których może być po 99 utworów(minus taki że muszą
być ponumerowane od 1 do 99 w każdym folderze).Dodam że ww urządzenie kosztowało ok.300 pln z montażem.