21.07.2013.
Witam,jak co roku w lipcu na lotnisku organizowany będzie
Festyn Św.Krzysztofa,organizatorem będzie Auto Mobil Klub i ma być to "mega festyn".
Zamysł jest taki abyśmy wystawili się z reklamą naszego
FCP,przedyskutowałam temat z Tomkiem i jest to do ogarnięcia.
Baner firmowy klub posiada,potrzebne będą jeszcze stoły krzesła i namiot.
W planach mamy wydrukowanie klubowych ulotek reklamowych (może jakieś gadżety),na co będą nam potrzebne fundusze.Tomek ma rozmawiać z warsztatem w Szczecinie a ja mam pomysł uderzyć do salonu Forda,być może będą chcieli podpiąć się pod nas i wystawić się z jakimś modelem,a w zamian będą naszym sponsorem.
Co do ulotek mam pytanie: Czy ktoś z Was potrafi bądź ma możliwości np.przez znajomych wykonania projektu takiej ulotki????chodzi o to aby przyciąć koszty.
W ostateczności będziemy pisali do administratora z prośbą o wsparcie.
Rzecz jasna termin jest odległy ale wiadomo czas szybko się kurczy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może ktoś z Was ma jakieś pomysły,sugestie więc piszcie.Czasu jest dużo to można wiele zdziałać,a wspólnymi siłami na pewno wiele osiągniemy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .
Nie znam jeszcze wszystkich szczegółów festynu,podobno do końca marca ma być wszystko dopięte na ostatni guzik.Jak już będę wiedziała co i jak to napiszę.
Oczywiście połączymy to z naszym spotem,więc zabawa będzie przednia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .
A teraz czekamy na Wasze opinie na pomysł tematu no i oczywiście na propozycje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Pozdrawiam Marta