View Single Post
Stary 08-01-2013, 11:20   #80
mayak
FCP member

Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017
Domyślnie Odp: Program konfiguracji samochodu - ELMconfig

ja mam elm'a działającego z s-maxem i z focusem i jestem z W-wy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał Marcello1994 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz mam pytanie czy da sie w s-maxie zrobic tak zeby parkomaty wlanczaly sie same po zwolnieniu np do jakies predkosci chodzi o to ze np. wjezdrzam do garazu predkosc ok 6km i parkomaty sie wlanczaja tak jak jest np. w mercedesach
nie ma takiej opcji - na szczęście nie ma, bo inaczej, to jazda w korkach byłaby horrorem, bo czujniki włączałyby się co chwilę

Bump:
Cytat:
Napisał marcink719 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no tak juz zaznaczylem, niestety nie dziala przy zadnej predkosci
u mnie też nie działa autoblokada centralnego zamka po ruszeniu w eSiu
z tego co piszą tu (http://www.s-maxclub.ru/forum/index....ic=9322&st=100) to GEMy z oznaczeniem zaczynającym się na 6 (u mnie jest właśnie taki: 6G9T-14A073-DK - SMAX z początku 2007) nie obsługują autoblokowania, trzebaby zmienić GEM (zwany także BCM) na taki zaczynający się na 7 (są takie na allegro, ale w GEMie S-Maxa są klucze immobilizera, więc to nie jest prosty 'swap', tak jak w Focusie2)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał Marcello1994 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co trzeba zrobic zeby ten program byl po angielsku albo po polsku bo jak klikam na english to mam jakies dziwne znaczki. A macie moze ten program to wstawcie przy okazji link
aby nieczytelne krzaczki zmieniły się w cyrylicę: http://forum.fordclubpolska.org/show...63&postcount=2
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM

Ostatnio edytowane przez mayak ; 08-01-2013 o 11:48
mayak jest offline   Odpowiedź z Cytatem