View Single Post
Stary 08-01-2013, 22:32   #20
Juzek
ford::expert

Imię: Łukasz
Model: Mondeo Mk4 Kombi Tit S, Fiesta Mk7
Silnik: 2.5T, 1.4
Rocznik: 2009, 2009
Domyślnie Odp: Po odpaleniu i kilku chwilach zapala się brak ładowania.

Cytat:
Napisał eclipse Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To według tej informacji wynikałoby że masz nieprawidłowe ładowanie
akumulatora ,
bo prawidłowe ładowanie to 14,4 V. w każdym samochodzie
więc musisz go często ładować prostownikiem .

Ale chyba tak nie jest .........co?.....
zgadza się Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. stary aku nie wymaga ładowania i auto odpala nawet wtedy gdy zapomnę na noc wyłączyć lampkę do czytania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał eclipse Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja myślę że w TEST często pokazuje błędnie
To wiadomo, że najlepiej jest podłączyć dobry miernik na klemy aku, ale w tym konkretnym przypadku chodziło mi bardziej o to, że byłyby diametralne różnice pomiędzy U ładowania zmierzonym na aku a tym co pokazuje TEST i dlatego świeciła mu się kontrolka podczas jazdy.

Wsio fajnie się skończyło - temat dla potomności zostanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Juzek jest offline   Odpowiedź z Cytatem