Temat: [S-MAX 2006-2015] Pomysły na mody zewnętrzne
View Single Post
Stary 08-01-2013, 23:27   #190
PPiotrek
ford::advanced

Imię: Piotrek
Model: edge
Silnik: 2.0, titanium
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Re: pomysły na mody zewnętrzne

Cytat:
Napisał kynek_it Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ktos wie gdzie moge dostac "progi i zderzaki"? Jakis sklep online?
Niedawno były nówki na allegro za 1 tys. i używki do przemalowania za 0,9 tys.
Popatrz na ten portal aukcyjny - są zderzaki przednie i tylne,oczywiście używki ale z lakierowaniem wyjdzie Ci znacznie taniej. Poza tym z Angli nie chcą przesyłac tych duzych gabarytowo części. Badałem temat...

Ja ostatecznie poleciałem na używkach i jestem bardzo zadowolony (przód i tył z dyfuzorem).

Wrzuć w alledrogo hasło "smax titanium".

Bump:
Cytat:
Napisał eclipse Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ktoś wrzucił coś co kogoś z nas zainteresuje , pozostało tylko 2 dni .
http://allegro.pl/ford-s-max-listwa-...853002019.html Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tyle, że nie pasuje do przedliftów (otwory i mocowania owszem, ale kształt niestety...)

Bump:
Cytat:
Napisał domadm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Machnij zderzak na czerwono (w kolorze lakieru) i będzie git Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przekonałem się, w styczniu - lutym przemaluję zderzak na czerwono.

Ostatnio edytowane przez PPiotrek ; 08-01-2013 o 23:30
PPiotrek jest offline   Odpowiedź z Cytatem