Temat: [S-MAX 2006-2015] Pomysły na mody zewnętrzne
View Single Post
Stary 09-01-2013, 23:13   #194
PPiotrek
ford::advanced

Imię: Piotrek
Model: edge
Silnik: 2.0, titanium
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Re: pomysły na mody zewnętrzne

Cytat:
I super - będzie wygladał zdecydowanie lepiej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z przodu walnąłem tą ramkę wokół grilla na srebrno i dolny spoiler na czerwono - jest git, więc tył też trezba tak zrobić, żeby nie było choinki.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał kynek_it Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki za pomoc. Na allegro widzę zderzaki muszę się porozglądać za dokładką na progi. Ciekawe jak się będą allegrowicze zachowywać po wieści, że towar mają wysłać do Włoch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Z tym towarem jest tak różnie. Jak szukałem frontu, czyli tej srebrnej ramki i spoilera dolnego, to progi były, a towaru, który mnie interesował jak na lekarstwo. Jak już sobie zrobiłem przód i zainteresowałem się progami, to d... Jest jedna listwa chyba lewa, ale niekompletna....

Ja teraz zaczynam chorować na tylny spoiler dachowy ze światłem stop. To co zamontował MAG, piękna rzecz.

Bump:
Cytat:
Napisał kynek_it Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Znalazłem filmik jak kolega domowym sposobem przerabia Maxia.
http://www.youtube.com/watch?v=pReZRlK3G-s
całkiem niezły wyszedł temu Francuzowi ten dolny, przedni spoiler
PPiotrek jest offline   Odpowiedź z Cytatem