View Single Post
Stary 10-01-2013, 22:22   #5759
olczus9012
ford::advanced

Imię: Krzysztof
Model: Mondeo Mk3
Silnik: 2,0 TDDi
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Spot łódzkiej grupy

Cytat:
Napisał hirotaro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja część wyposażenia mam talerzyki sztućce i kubeczki mam jeszcze po Kryspinowie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko jak pisałem ja będę w granicach 15-16 i poproszę o adresik żebym trafił, olczus9012 proponował swoją pomoc w doholowaniu mnie do was ale nie będę go wyciągał już ze spota
Jaki Ty troskliwy:d DziękujęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja i tak będe z małymmm poślizgiem, myślę że chwilę po 15 dotręGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A co do asortymentu to jak grill to może jakieś musztardy, ketchupy przywieźć? Do tego może jakieś napoje? Moge zorganizowaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. powiedzcie tylko coGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
olczus9012 jest offline   Odpowiedź z Cytatem