Cytat:
ja część wyposażenia mam talerzyki sztućce i kubeczki mam jeszcze po Kryspinowie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tylko jak pisałem ja będę w granicach 15-16 i poproszę o adresik żebym trafił, olczus9012 proponował swoją pomoc w doholowaniu mnie do was ale nie będę go wyciągał już ze spota
|
Jaki Ty troskliwy:d Dziękuję
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja i tak będe z małymmm poślizgiem, myślę że chwilę po 15 dotrę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A co do asortymentu to jak grill to może jakieś musztardy, ketchupy przywieźć? Do tego może jakieś napoje? Moge zorganizować
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. powiedzcie tylko co
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.