Hirotaro - ok
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... nie pozwolimy Ci się zgubić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozostało tylko potwierdzenie od Wojtka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....
Cytat:
|
Ja bym proponował tak jak Krzyś , aby spotkać się wcześniej.
Najpóźniej około 14. Przecież najpierw pogawędka , później odpalanie , później pogawędka i przynajmniej część z tych rzeczy trzeba zrobić jak jest jeszcze światło na niebie...
Wojtek
|
Coś w tym jest, więc ja spróbuje być wcześniej (autko będzie wizytówką
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) i jak ktoś może to zapraszam, ale "oficjalnie" o 15:00 bo i tak dopiero większość może po tej godzinie i żeby już nie mieszać.
Zresztą ... Panowie (i mam nadzieje Panie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) trochę spontanu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.