View Single Post
Stary 13-01-2013, 09:43   #14
Rob^
FCP member

Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: Prawo jazdy tylko terminowe

Moim zdaniem prawo jazdy terminowe to jest jak najbardziej prawidłowe rozwiązanie.

Przykład: moja mama ma prawo jazdy ale ostatni raz kierowała samochodem 30 lat temu !
Ona nie siądzie za kierownicą bo to mądra kobieta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... ale formalnie może to zrobić.
ale ...
Osobną sprawą jest kwestia weryfikacji tego prawka po tych 15 latach.
Jeśli to będzie "normalny" egzamin to OK ... nikt po tylu latach jazdy autem nie powinien się go bać.
Ja jednak obawiam się że trzeba będzie po 5x do niego podchodzić bo nadgorliwiec z WORDu zmierzy suwmiarką że zaparkowany pojazd jest 3,5mm za bardzo w lewo.

Chciałbym się mylić ale nauczony doświadczeniem życiowym podpartym obserwacją naszego świata przez ładnych parę lat jestem przekonany że to będzie tylko i wyłącznie znakomite narzędzie do zarabiania kasy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Było niesamowite Mondeo i zadziorna Kuga ST-Line jest Fiesta EcoBoost 1 liter !!! i Fordowa wyprawówka
Rob^ jest offline   Odpowiedź z Cytatem