Cytat:
Dzisiaj przyszła kolej na mnie. Wersja Gold X ze skandynawskimi. Nabyłem włącznik oczywiście już ze wszystkimi opcjami (przyciemnianie i AUTO).
Dzięki kolegom tedi_k i kris86k dowiedziałem się że włącznik z czerwonym podświetleniem ma mieć symbol 7M5T-13A024-CA. Dużo tańsze na aukcjach są (na razie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) od np forda Kuga lub C-max a to to samo.
Wyciągnąłem bezpieczniki 110 i 113 (113 tak mi pstryknął gdzieś pod deskę że go nie odnalazłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.), a przekaźnik i 135 pozostawiłem na miejscu, aktywacja Autolamps w ElmConfig i wszystko działa jak należy.
Przy okazji czy jest gdzieś na wyposażeniu Foki spinka do wyciągania bezpieczników by uniknąć fruwania bezpieczników podważanych śrubokrętem?
|
Szczypce do wyciągania bezpiecznikow są w pokrywie skrzynki bezpiecznikowej pod maską koło silnika.