View Single Post
Stary 13-01-2013, 15:13   #95
grzesiek128
ford::beginner

Imię: Grzegorz
Model: Mondeo MkIV Titanium
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Niepokojący odgłos po wyłączaniu silnika

Cytat:
Napisał grzesiek128 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam dokładnie takie samo buczenie, ale nie wyczuwam ręką który to zaworek.
Chcę zamówić najpierw 1 szt. Który powinienem wymienić stojąc przodem do silnika przy przednim zderzaku - ten bliżej zderzaka przedniego czy bliżej szyby.
Przyszedł do mnie zawór ze wspomnianej strony. Dokładnie taki jak oryginał - ten sam numer. Wymieniłem sobie ten zamontowany bliżej szyby (głębiej) i ciszaaaaaaaaa przy wyłączaniu i jakby silnik znowu kulturalniej pracował (ale to może tylko złudzenie) - jupiiiiiii Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dziękuję Kolegom za rozgryzienie tematu i polecam samodzielną wymianę - drobnostka na 20 minut pracy.

Pzdr
grzesiek128 jest offline   Odpowiedź z Cytatem