Temat: [Focus 1998-2004] Kręci ale nie odpala. Pompa paliwa??
View Single Post
Stary 13-01-2013, 17:58   #23
amoebaFCP
ford::average

Model: Focus MK2 FL
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Kręci ale nie odpala. Pompa paliwa??

Cytat:
Napisał AdrianTDDI Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
przy próbie zjechania z najazdów auto już nie odpaliło! Szybka wycieczka na stacje benzynową 5-ka do bańki i do domu. Zalałem auto i nic.... cisza, nawet nie sztyrknął na sekund kompletny trup.
Miałem w 99,9% identyczną sytuację. Odpaliłem na podjeździe (przód mocno podniesiony, a w baku opary), zjechałem z niego i ..... silnik STOP. Nie pomogło kręcenie po dolaniu paliwa. Aku w końcu zdechł.
A, że byłem na wyjeździe, skorzystałem z Asistance. Przyjechali, nie uruchomili na kable, zawieźli na lawecie, wieczorem do serwisu FORDa. Tam na drugi dzień stwierdzili tylko zapowietrzenie układu. Odpowietrzyli i wszystko skończyło się happy end`em. Nie naciągali, nie wymyślali nie wiadomo jakich teorii. Po prostu uczciwy serwis FORDa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Takie się jeszcze zdarzają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
( A co tam, pochwalę ich - Big Autohandel Gdańsk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

Na 99,9% zapowietrzył Ci się układ zasilania.
Jak skutecznie odpowietrzyć ??? Znajdziesz tu mnóstwo porad.
amoebaFCP jest offline   Odpowiedź z Cytatem