Temat: [Mondeo 2007-2014] jaki rozmiar opon lub kół ?
View Single Post
Stary 14-01-2013, 12:59   #356
Oskarr
ford::average

Imię: Oskar
Model: Focus III
Silnik: 1.6TDCi 138/338
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Koła z allegro

Cytat:
Napisał gludek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam prośbę o radę czy koła z tej aukcji wg Was będą pasowały i będą w dawały względny komfort jazdy.

http://allegro.pl/felgi-aez-17-opony...930571659.html

Aktualnie mam koła 16' i trochę mi wizualnie nie pasują do Mondka. Wcześniej w MK3 miałem firmowe 18' i przyznaję, że wyglądały super ale jeździło się nimi fatalnie po polskich koleinach. Czy na tych 17' i na tych gumach z allegro będzie szło w miarę znośnie jeździć po naszych drogach innych niż autostrady? Z góry dziękuję za pomoc. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Fele ładne ale kapcie za wąskie nie do diesla masz za dużo momentu obrotowego na kołach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. do spokojnej jazdy są ok. Co do wieku to continentale maja to do siebie, ze szybko się zużywają i pojawiają się pęknięcia wzdłużne na oponie tak wiec opony 5 letnie bym sobie odpuścił
Oskarr jest offline   Odpowiedź z Cytatem