Witam!
Przeglądając ogłoszenia znalazłem coś takiego:
http://otomoto.pl/ford-mondeo-ful-op...C24805696.html
Najbardziej rozbawiło mnie to: "Sprawny dwustrefowy KLIMATRONIC, 10 x Airbag," oraz "Orginalny odtwarzacz MP3 + reg.w kierownicy+zmieniarka
Alumfelgi(opony w stanie BDB)". Mam taki "Orginalny odtwarzacz MP3 + reg.w kierownicy+zmieniarka" u siebie.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak w aucie na zdjęciu...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ze zdjęć widać, że sprzedawca z całą pewnością opisuje zupełnie inne auto, o którym pewnie marzy!
Bajki na resorach. Zadzwonię, może otrzymam VIN?
Pozdrawiam!
Dzwoniłem i pan stwierdził że nie podaje VIN-u telefonicznie. Mówię, że jestem zainteresowany i mam daleko, a nie chciałbym jechać na darmo. Nie podał.
Pozdrawiam!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.