View Single Post
Stary 16-01-2013, 11:20   #248
logos11
ford::beginner

Model: mondeo zombi mk3
Silnik: 2.0 HE + Lpg
Rocznik: 2003 FL
Domyślnie Odp: Samochody z korygowanymi licznikami / nieścisłości w dokumentach

Witam!
Przeglądając ogłoszenia znalazłem coś takiego: http://otomoto.pl/ford-mondeo-ful-op...C24805696.html
Najbardziej rozbawiło mnie to: "Sprawny dwustrefowy KLIMATRONIC, 10 x Airbag," oraz "Orginalny odtwarzacz MP3 + reg.w kierownicy+zmieniarka
Alumfelgi(opony w stanie BDB)". Mam taki "Orginalny odtwarzacz MP3 + reg.w kierownicy+zmieniarka" u siebie. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak w aucie na zdjęciu... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ze zdjęć widać, że sprzedawca z całą pewnością opisuje zupełnie inne auto, o którym pewnie marzy!
Bajki na resorach. Zadzwonię, może otrzymam VIN?
Pozdrawiam!

Dzwoniłem i pan stwierdził że nie podaje VIN-u telefonicznie. Mówię, że jestem zainteresowany i mam daleko, a nie chciałbym jechać na darmo. Nie podał.
Pozdrawiam! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez logos11 ; 16-01-2013 o 11:29
logos11 jest offline   Odpowiedź z Cytatem