View Single Post
Stary 17-01-2013, 20:31   #113
Palek_PL
ford::advanced

Model: Smax
Silnik: 2.0 ecoboost
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Oprogramowanie do Convers+

Cytat:
Napisał kapode Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rygluje szybciej. Mechanizm od zamykania lusterek pracuje nieprzerwanie podczas ich składania, nie ma charakterystycznego zatrzymania się lusterek w połowie podczas podwójnego ryglowania, więc pewnie wpływa to na jego żytowność Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Na plus.

Lampki pod lusterkami palą się ok 10 sekund dłużej po zamknięciu auta. Na plus.

Radio nie wyłącza się po zgaszeniu silnika tylko po otwarciu drzwi. Na plus.

Doświetlanie zakrętów uruchamia się już przy mniejszym skręcie kierownicy i gaśnie później. Na plus.

TCM też mi aktualizowali bo wyskakiwał mi komunikat jak wcześniej o skrzyni.
Mam wrażenie że troche bardziej ociężale zmienia biegi, ale to jeszcze muszę po testować bo mało jeździłem od tego momentu. Raz na ułamek sekundy zauważyłem komunikat "skrzynia biegów przegrzana", którego nigdy wczesniej nie miałem. Ale wystąpił na jakieś 3 sekundy. Co ciekawe na zimnym silniku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam. Podpowiedz mi prosze , jak u Ciebie odbywa sie podwojne ryglowanie.Wczesniej przed aktualizacja C+ , aby zaryglowac podwojnie musialem nacisnac dwa razy zamykanie auta. Teraz klikam raz , alarm sie uzbraja /dioda miga/ , swiatla mi mrugaja dwa razy i klameczki ryglowania sie 'zamykaja'. Tylko czy jest to poprawne rylowanie , bo w ASO walczyli dwa dni i niby 'dwuklik' nie dziala...Stad moje pytanie , czy po aktualizacji systemowej ryglowanie odbywa sie odgórnie przy pojedynczym zamykaniu drzwi. Dodatkowo mam ustawione odryglowywanie tylko drzwi kierowcy.Reszta na życzenie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pzdr!
Palek_PL jest offline   Odpowiedź z Cytatem