Powiem tak, nie liczcie na to że Ford Assistance Wam pomoże z jakąkolwiek inna rzeczą niż odholowanie auta. Mogę stwierdzić że całą ta opieka co zwie się Assistance kończy się na holowaniu potem możecie liczyć tylko na samych siebie i na to że serwis okaże łaskę i przyjmie auto w pierwszej kolejności bez tygodniowego oczekiwania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oczywiście na holowanie trzeba poczekać z 2-3h jak widać nawet wtedy kiedy jest się 1km od serwisu Forda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatecznie Ruski w serwisie Forda w zupełnie innym mieście przez przypadek naprawił problem programując zegary na nowo - jak sam przyznał "samo się naprawiło"
W pierwszym serwisie bez potrzeby wymienili mi rozrusznik i to nic nie dało
Na plus jest to że parę dni później od ręki i za friko w jeszcze innym serwisie podali mi kod do radia - niestety kod został w PL.
Odnośnie tematu
To generalnie na tym filtrze powietrza mi aż tak nie zależy za to na oleju już tak.