Cześć
Myślę, że to odpowiedni dział na taki temat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Generalnie do marca planuję zmianę mojego Mondeo Mk2 na coś młodszego - być może będzie to jakieś ładne Mk3, zobaczymy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Patrząc na ceny na Allegro i OtoMoto tak naprawdę można zgłupieć - są tak wielkie rozbieżności cenowe, że szok. Chciałbym Was prosić o pomoc w realnej wycenie mojego Mondeo. Ile Waszym zdaniem mogę realnie wołać za ten samochód?
Auto z 1998 r, sprowadzone z Holandii do Polski w 2008 r. Jestem jego drugim właścicielem w kraju. Silnik 2.0 16v Black Top (czyli ten montowany w Focusach), wersja GHIA wyposażona m.in w klimatronic SATC, Check Panel, komputer Trip, el. szyby, el. lusterka, halogeny, 2xAirBag i inne. Samochód sprawny, do wymiany jest jedynie sonda lambda i zawór par paliwa co zrobię przed sprzedażą (sondę już zakupiłem).
W zeszłym roku robiłem blacharkę tzn reperaturki nadkoli po obu stronach, wymieniłem zderzak na nowy bo stary był pęknięty. Teraz nic nie gnije, auto zostało solidnie zabezpieczone, lakier został idealnie dobrany tak, że nic nie widać. Za samą blacharkę dałem prawie 2k zł. Samochód ok 5k km temu miał robiony mały przegląd czyli olej, filtry, świece.
Samochód będę chciał sprzedać na "zimówkach".
Ile Waszym zdaniem można dostać za takie Mondeo dzisiaj?
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.
Maciek