OOOOOO W MORDE !!!
żarówka pomogła
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tyle godzin poświęciłem na diagnostyke i sprawdzanie elementów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a tu jedna 12V 21W żarówka pomogła
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziękuję za pomoc
edycja edycja edycja edycja edycja edycja edycja edycja edycja edycja edycja edycja edycja edycja
pomogła pomogła
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. sonda wskazuje idealną sinusoide
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - w książkach takiej nie widziałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz jak sobie przypomnę to rzeczywiście był błąd P1414 ale go skasowałem i się natychmiast nie pojawiał - więc pomyślałem sobie że to jakiś błąd sporadyczny i go normalnie olałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a tu właśnie był pies pogrzebany;]
żarówka jest wpięta zamiast tej elektrycznej turbiny;] w ten sposób sterownik silnika myśli że na wyjściu ma sprawny element i nie sygnalizuje błędu P1414 ;]
BTW
recyrkulacja spalin i tak nie działa bo jest zaspawana na krućcach przy kolektorze wylotowym;]