Do aktywowania autoryglowania korzystałem z wersji 2.3 bo w tej 2.4 juz jakoś to innaczej wygląda(są rozwijane listy), a jak pisałem cyrylica dla mnie to tak samo jak hieroglify.
Kabelek przerobiony i śmiga jak ta lala
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., niestety z tego co zauważyłem to można pozmieniać ustawienia tylko w module BCM mimo że kabelek łączy się z każdym możliwym modułem czy to na HS czy MS, widać że programik dopiero jest rozwijany tak że z tego co widzę na obecną chwilę nie da sie włączyć chwilowego spalania(o ile można) bo program tylko odczytuje moduł "Instrument Panel Cluster" a nie można nic w nim pozmieniać a jedynie zresetować moduł.(jak większośc póki co oprócz BCM) mówię tu o Mondeo mk4 nie wiem jak jest w innych autach, ale z tego co wyczytałem na angielskim forum to właściciele fokusów mają dużo więcej frajdy z tym programem(więcej opcji, i przynajmniej po angielsku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )