View Single Post
Stary 20-01-2013, 10:07   #22
Oskarr
ford::average

Imię: Oskar
Model: Focus III
Silnik: 1.6TDCi 138/338
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Jaka instalacja lpg do galaxy

Cytat:
Napisał M.A.G. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wymieniłem na Fordowskie AGPS 22P1 (1 086 020), po ponad 20kkm wyglądały prawie jak nowe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jak masz dobrze wyregulowaną instalacje to tak powinny wyglądać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja wymieniam świece w przedziale 30kkm - 45kkm(na 2 lub 3 przeglądzie gazu a robię go co 15kkm) świece po tym przebiegu wygadają dobrze ale i tak je wymieniam.

Bump:
Cytat:
Napisał Przemek_PC Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Skoncz juz Wasc, przyznaj ze w przypadku swiec platynowych wymiana po 30kkm nie jest konieczna i skonczmy juz ten temat.
Potop czytałeś ostatnio czy co Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jakbyś napisał w swoim poście ze masz 80kkm ale na świecach platynowych to nie byłoby w/w dyskusji.
Tak w twoich przypadku co 30kkm nie trzeba ale ja przy 80kkm nawet platynowe bym już zmienił takie jest moje zdanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oskarr jest offline   Odpowiedź z Cytatem