Odp: Bezpłatna wymiana znaczków/emblematów FORD
A ja umówiłem się na czwartek 3 stycznia, pojechałem i nie było znaczków (tył mk3 kombi) powiedzieli przyjechać po niedzieli bez umawiania, więc przyjechałem we wtorek 8 stycznia i wymienili mi znaczek, szybko może niecałe 10 min. Nazajutrz zauważyłem, że uszkodzili mi lakier przy znaczku (podważali go czymś i w 2 miejscach powstały małe odpryski). W środę pojechałem to zgłosić, nie mogli znaleźć zdjęcia (zawsze robią przed wymianą), miał ktoś zadzwonić... oczywiście nikt się nie odezwał, więc w piątek 18 stycznia pojechałem tam jeszcze raz, był ten "mistrzu" co obsługiwał zlecenie i powiedział, że kierownik powiedział, że rzeczywiście został uszkodzony lakier i że proponują rabat, jakieś 20% przy najbliższej wizycie, bo lakierowanie się nie opłaca, a zaprawki i tak będzie widać... Nawet gościu przepraszam nie powiedział taki młody ważniak, 0 jakiejkolwiek skruchy...
To już ich 3 wtopa, wcześniej wlali dużo za dużo oleju do silnika (brać 80zł za samą wymianę i jeszcze źle to zrobić, brawo) i kazali sobie zapłacić za usunięcie usterki, która powstała przez złe osadzenie filtra paliwa, który sami wymieniali podczas poprzedniej wizyty.
No kicha normalnie... A wszystko to w super hiper świetnym i dotąd nawet przeze mnie polecanym AUTO HOBBY w Białystoku... Od tej pory nie maja u mnie dobrej prasy i ktokolwiek mnie zapyta o opinię, usłyszy to co napisałem powyżej...