Cytat:
|
Tak z ciekawości się chce zapytać,chcesz to w cabrio montować ? jeśli tak to sorry,ale dla mnie to jakieś nieporozumienie,na co Ci takie szperacze? no chyba ,że kłusujesz i potrzeba oślepić zwierzyne.
Tylko oszpecisz auto,lepiej zamiast tych lampek kup sprężyny obniżające i go posadź niżej.
|
Tego nie trzeba zawieszenie i tak jest już z przodu 6-8cm nad ziemią . Ale halogeny zostawiam na przyszły miesiąc, już wszystko wiem, jutro wybieram się po
http://www.stig.pl/produkty.php?id_p...622&id=227#dol no i jak się troszke cieplej zrobi to zamontuje sterownik, siłownik tylnej klapy bo cabrio ma fabrycznie otwieranie tylko poprzez otworzenie klapy kluczykiem, żadnej linki ani nic... teraz się to zmieni ; )
Chyba że ktoś ma jakieś namiary na kluczyk 99-00 lub foki 1 razem ze sterownikiem ; p
Nawiasem do tematu jak w trase się leci to o wiele wygodniej mieć takie oświetlenie chociażby na jakieś zwierze czy pijaka... Poza tym dlatego jestem uparty na te bo bardzo podoba mi się wyobrażenie chromowych okrągłych lamp, wg mnie będzie fajnie wyglądało, doda mu troche chromu poza fabrycznym ; p
Edit:
A co do chłodzenia... fabrycznie do wlotu powietrza od wewnątrz jest atrapa blokująca wlot powietrza na około 1/4 wlotu, wystarczy wypiąć i chłodzenie nie zmieni się