Temat: [Mondeo 2007-2014] kombi kiepskie światła cofania
View Single Post
Stary 23-01-2013, 15:55   #4
Rob^
FCP member

Imię: Robert
Model: Ranger Limited
Silnik: 2.0 238KM Bi-Turbo
Rocznik: 2022
Domyślnie Odp: Mondeo MK4 kombi kiepskie światła cofania

Cytat:
Napisał krzymal Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam.
Czy Mondeo MK4 kombi ma fabrycznie takie kiepskie światła cofania? Cofałem dzisiaj po ciemku i z tyłu nie było prawie nic widać....
Potwierdzam TTTM ... nawet zastanawiałem się czy nie zamontować jakichś super-jasnych LEDów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam kamerę cofania to coś tam troszku widać ... ale generalnie i tak cofa się na czujniki licząc na to że jednak nie ma z tyłu bardzo głębokiego rowu którego elektronika wykryje przecie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Było niesamowite Mondeo i zadziorna Kuga ST-Line jest Fiesta EcoBoost 1 liter !!! i Fordowa wyprawówka
Rob^ jest offline   Odpowiedź z Cytatem