Odp: Dołożenie halogenów bez homologacji
zakładaliśmy =w zeszłym tygodniu HIDy do 206 u znajomego, wcześniej miał właśnie night breakery i xenony 6000k świecą na pewno lepirj od tych osramów pomijając fakt że pierwszy night breaker plus przepalił się po 3 dniach . Ale do xenonów daleka droga, dziś zakupiłem piloty scyzoryk bloker 60B u stiga. Poczekam aż na dworze będzie cieplej i do roboty. Tylko mam pytanie bo latem wszystko było świetnie jednak od czasu zimy centralny troche stawia opory, mianowicie od strony pasażera prawie nigdy nie można zamknąć a od kierowcy łapie za 1 lub 2 razem, problemw tym że centralny zamyka i od razu otwiera, gdzieś czytałem że należy linki przeczyścić w drzwiach, czy to prawda?
Czasem jest też tak że zamykam od kierowcy, drzwi kierowcy się zamykają a pasażera wewnątrz klamka dochodzi do połowy a od zewnątrz jak pociągne to centralny otwiera drzwi. Przy montarzu sterownika centralnego chciałbym wszystko zrobić cacy dlatego pytam was doświadczonych. Sam sądze że problem tkrwi w drzwiach pasażera ; )
|