View Single Post
Stary 24-01-2013, 11:57   #11
RafałB
ford::expert

Model: S-max Titanium S 163KM (na razie)
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Rozprowadzanie powietrza w kabine nie działa prawidłowo

Cytat:
Napisał Korben Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Generalnie jest OK, bardzo szybko zaczyna wiać ciepłym powietrzem, chyba jakaś grzałka jest dodatkowa.

Czy przed liftem też jest skopany ten nawiew na nogi kierowcy ?
Nawiew na nogi?Hmm nie wiem,jest taki sobie,ale ja mam cały rok ustawione: 22,AUTO,AC ON bez kierowania na nogi czy twarz...

Cytat:
Napisał domadm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Taa, w dieslach jest ta nagrzewnica elektryczna - u mnie najszybciej grzeje kiedy włączam tryb Max.
Grzałka el.jest w każdym dieslu i przy ustawieniu MAX wiele cieplejszym powietrzem najszybciej - to prawda,jednak diesel nagrzewa sie sporo wolniej od benzyny,dobrze chociaż że nawet jak strzałka od temp nie drgnie to juz leci cieplejsze powietrze... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.