View Single Post
Stary 24-01-2013, 13:15   #112
Marek
ford::expert

Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
Domyślnie Odp: Focus Trend 2012 wrażenia........

Cytat:
Napisał majsterus_nt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Otrzymałem focusa z końcówki 2012r.
Darowanemu koniowi się .....Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Poza tym piękne porównanie....mnie się w scanii też źle siedziało bo to nie VW Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Masz alergię na forda i twój szef o tym chyba wie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał majsterus_nt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
aaa zapomniałem, ale aby wymienić żarówkę, trzeba wykręcić reflektor z auta....
Robię to zawsze w starym mdo mk2 bo wymienię to szybciej niż kombinując z założonym

Ps.

Ja Ci w życiu życzę tylko takich problemów

Ostatnio edytowane przez Marek ; 24-01-2013 o 13:22
Marek jest offline   Odpowiedź z Cytatem