Temat: [Focus 2008-2011] Dostęp do nagrzewnicy PTC
View Single Post
Stary 24-01-2013, 15:40   #158
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Dostęp do nagrzewnicy

Cytat:
Napisał frantal Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do lampki kontrolnej - nigdy nie widziałem w Focusach, aby coś takiego zapalało się na konsoli środkowej (raczej tylko na zegarach jest informacja). Zresztą, nie mam takiego wyłącznika (w schowku podobno występuje).
Na zegarach nie ma takiej informacji. Jest tylko lampka i przełącznik.
To, że nie widziałeś aby coś takiego było na konsoli środkowej oznacza tylko, że nie zajrzałeś do instrukcji obsługi samochodu...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To miejsce na klawisz oznaczone jest na schemacie kontrolek literą K a w opisie konsoli "K - Lampka wyłączenia poduszki powietrznej (wszystkie z wyjątkiem kabrioletu). Patrz
Ochrona pasażerów (strona 27).". Cytat za instrukcją z roku 2009, ale we wcześniejszych jest podobnie.
Wiązki do lampki i przełącznika są prawie zawsze - więc u Ciebie też. Pozycja 2 to na pewno od tej lampki.