View Single Post
Stary 24-01-2013, 17:06   #117
majsterus_nt
ford::average

Model: czarny, grafit,turkus
Silnik: ,Pb,ON
Rocznik: 1993,1990
Domyślnie Odp: Focus Trend 2012 wrażenia........

dacie znam....roleta taka jak w kadecie...no ale ta firma się podniosła z zastoju.
A ford sprzedaje cały czas....

Panowie jakie free?? jest w nim gps....1km kosztuje 0,69zł. Pomijam ten fakt gps, ale to starym mercedesem 3.0E przejadę za 70zł 100km. W te kwote wliczone jest wszystko - rata leasingowa.

Moj staruszek TDDI przejeżdża na 40zł 120-130km. Żarówkę z problemami ale wymienię sam.

Nigdy nie używałem auta formowego do prywatnych celów, skoro mam za to płacić. Mam swoje 4 stare auta.

Dodam coś jeszcze lampka w kabinie - jedna nad głową, druga nad tylną kanapą. Nad bagażnikiem brak...Cóż w swoim starym mam 3 lampki z wszelakimi możliwościami ustawienia.
Ja zwracam szczególną uwagę na jakość wykończenia, a tutaj są odstające listwy w ramkach tylnych drzwi...
Ford tak zszedł na psy, że może mi się to zmieścić w głowie. Mój stary focus to GHIA ale czego bym się nie dotknął jest lepiej wykonane.
Obecny ford to budżetówa nic więcej.

Aha przycisk trakcji w golfie jest przed drążkiem zmiany biegów, a tutaj trzeba wleźć w menu...

A czy przestronność nie jest namiastką luksusu? Wg mnie jest. Dzięki takiemu pochyleniu szyby słupek wędruje do przodu, a co za tym idzie, ogranicza widoczność przy zakrętach.

Nie chodzi mi o konkretnie ten model tylko ogólnie, projektowanie tego czegoś, bo są wersje ze skórą, klimatyzacją automatyczną i masą różnych pierdółek, których i tak się potem nie wykorzystuje.

A właśnie dam kolejny przykład. W golfie była podwójna podłoga w kufrze, taki schowek 10cm. Tutaj wykładzina tak odstaje, że widać styropian i dojazdówkę....gdzie szwelcwagen miał pełnowymiarówkę.