View Single Post
Stary 24-01-2013, 19:58   #120
kamilxxv

Domyślnie Odp: Najlepsze i najgorsze serwisy Ford (ASO)opinie.

Ford w Toruniu tnie na częściach i robociznę koszmarną kasę. Byłem raz i nigdy więcej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Auto serwisuję w serwisie bosha w Bydgoszczy na ulicy nakielskiej z którego jestem zadowolony, oraz w http://www.transitcenter.pl/ Transit center w
Pędzewo pod Toruniem, TC jestem mega zadowolony bo nawet pokażą części które wymienili, obsługa bezproblemowa, nawet radio oryginalne mi wyjęli za darmo gdzie asso chciało 100zł ;/, przy wymianie rozrządu (komplet rolki napinacze itd), oraz łączników stabilizatora dostałem propozycję auta zastępczego na jeden dzień w którym będę bez swojego auta a za naprawę wyżej wymienioną razem z częściami które im przywiozłem z ARPOL`u bo mam 40%zniżki zapłaciłem za wszystko 850zł. Na dodatek poprosiłem aby sprawdzili klimatyzację. SPrawdzili (całą instalację nie tylko ciśnienie) powiedzieli że za to nie policzą bo od dawna u nich robię auto i to tak w ramach gratisu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ludziom z Kujawsko Pomorskiego którzy mają starsze fordziki tak jak ja 98r naprawdę polecam robić u nich Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem