Cytat:
Założyłem. Zestaw taki jak podawałem wcześniej tylko reduktor mam KME silver zamiast Zavoli. Butla 55l większa nie weszła (62l) chyba, że 2cm musiałbym podnieść wykładzinę w bagażniku.
Autem przejechałem na razie z 50km bo mam dyżur i mam firmowe auto. Od poniedziałku pełny test.
Z tego co zauważyłem to przełączanie nie odczuwalne (na postoju włączyłem i wyłączyłem LPG i nic zero różnicy-obroty nawet nie drgnęły tylko elektrozawór można usłyszeć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.), moc - może trochę słabszy, ale jeszcze przetestuję.
Jedynie co się dowiedziałem o moim aucie to - lekkie falowanie na niskich obrotach czyli układ zapłonowy (wymieniłem przed założeniem świece i przewody WN, więc zostaje pewnie do wymiany CEWKA zapłonowa) no i że licznik był raczej cofany (miałem takie podejrzenia) ale mój mechanik mówi - że jeszcze pojeździ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
I jak tam twoje testy wypadły?