View Single Post
Stary 25-01-2013, 13:02   #86
nerwik_ns
ford::beginner

Imię: Tomek
Model: Mondeo
Silnik: 1.8 Duratec (125KM) + LPG
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Jaka instalacja LPG do 1.8 Duratec (125 KM)

Cytat:
Napisał Dwukropek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Założyłem. Zestaw taki jak podawałem wcześniej tylko reduktor mam KME silver zamiast Zavoli. Butla 55l większa nie weszła (62l) chyba, że 2cm musiałbym podnieść wykładzinę w bagażniku.
Autem przejechałem na razie z 50km bo mam dyżur i mam firmowe auto. Od poniedziałku pełny test.
Z tego co zauważyłem to przełączanie nie odczuwalne (na postoju włączyłem i wyłączyłem LPG i nic zero różnicy-obroty nawet nie drgnęły tylko elektrozawór można usłyszeć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.), moc - może trochę słabszy, ale jeszcze przetestuję.
Jedynie co się dowiedziałem o moim aucie to - lekkie falowanie na niskich obrotach czyli układ zapłonowy (wymieniłem przed założeniem świece i przewody WN, więc zostaje pewnie do wymiany CEWKA zapłonowa) no i że licznik był raczej cofany (miałem takie podejrzenia) ale mój mechanik mówi - że jeszcze pojeździGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I jak tam twoje testy wypadły?
nerwik_ns jest offline   Odpowiedź z Cytatem