Witam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Problem polega na tym iż moj esss coś stał się bardzo awaryjny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A mianowicie kolejna usterka to że auto łapie wysokie obroty coś koło 3000. Stoje sobie na skrzyzowaniu a tu nagle wskazówka od obrotów do góry i ludzie się patrzą jak na debila :/ Krokowiec przeczyszczony, dobrze chodzi, czujnik położenia przepustnicy sprawdzony omomierzem i jest sprawny. Założyłem drugi dla świetego spokoju i to samo. Podejzenie padło na odme olejową. 3 lara remu ja wymienialem na nowa problem ustał az do dzisiaj :/ W motorze 1.4 separator oleju jest razem z odpowietrzeniem skrzyni korbowej i mam wrazenie ze przez ten separator łapie lewe poweitrze bo ten smieszny wentyl sie gdzies wiesza. Po odlaczeniu czujnika polozenia przepustnicy auto chodzi normalnie !! Przepływka jest sprawna. Ma ktos jakies propozycje??