Mój problem z DENSO polegający na tym, że włącza sie ono kiedy chce (najczęściej po ok. 5 min jazdy) -nadal nie został rozwiązany.
Pisałem, że odezwę się jak wyjmę radio. Niestety nie udało mi się. Po tygodniowym oczekiwaniu na klucze (wyjmaki) - użyłem je. Dwa górne zamki puściły, ale dolne niestety trzymają.
Fachowiec do którego pojechałem potem, stwierdził, że klucze są OK, natomiast prawdopodobnie ktoś próbował wyciągać radio np. pilnikami do paznokci i porozginał blaszki (które prawidłowo klucze do radia dociskają) Niestety teraz trzeba dobrać się do radia z boków. Teraz fachowiec jest na nartach i jak wróci to zobaczymy co się da zrobić.
Niestety on mi tego mojego radia nie naprawi, tylko wyjmie- wtedy popsikam styki z zobaczymy czy to coś dało. Jak nie -to KICHA
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Ale puki co mam jeszcze nadzieję.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam