View Single Post
Stary 26-01-2013, 15:29   #9
leon 72
ford::average

Imię: Leszek
Model: Ford Galaxy
Silnik: Diesel 2.0 180km
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: 2.0 tdci 130 km zupełny brak mocy do 2000 rpm

w warsztacie pracuje koles, ktory robi tez w Fordzie i twierdzi ze oprogramowanie maja to samo.

Uwazam jednak ze to nie to samo, u mnie w warsztacie tez tak twierdzili Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał leon 72 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
w warsztacie pracuje koles, ktory robi tez w Fordzie i twierdzi ze oprogramowanie maja to samo.

Uwazam jednak ze to nie to samo, u mnie w warsztacie tez tak twierdzili Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
cfdsdf

Bump:
Cytat:
Napisał bossplaya Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale w warsztacie pracuje koles, ktory robi tez w Fordzie i twierdzi ze oprogramowanie maja to samo :/

Uwazam ze zo nie to samo, u mnie w firmie to samo twierdzili

Bump: Sorry za ostatnia odpowiedz ale cos mi sie w komputerze pochrzanilo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
leon 72 jest offline   Odpowiedź z Cytatem