Sprzedam :
Modelowany na żywicy i macie szklanej- subwoofer ( kolumna głośnikowa ) do zamontowania
w każdą fiestę MK-3z lat 89-95 ale na 100% pasuje 91-95 - bo do tych było przymierzane.
Prawy tył do
LUKI BAGAŻOWEJ - wypełnia to wolną przestrzeń. Nie zajmuje części bagażowej. -więc zakupy Ci wejdą i nie tylko.
Obita materiałem dywano podobnym - dodam też dywanik pod kolor do bagażnika by nie było "wiochy". i osłonę na głośnik.
- bez wzm. i głośnika. Głośnik do zamontowania to 20cm nawet z podwójnie osadzonym magnesem.
Cena to 500zł. - to tylko cena za materiały i kleje itp elementy, które zużyłem przy projektowaniu.
Proszę pisać na PW -do negocjacji !
http://forum.fordclubpolska.org/atta...7&d=1224705587
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sprzedam alumfelgi org. forda z mojej fufii 13cali 4 szt. 700zł (opony dobre, śruby z kołnierzem i śruba zabezpiecz.) - do negocjacji.
Rozrusznik - nie dawno serwisowany (wymiana łożysk, smarowany itp. - 100zł.
Alternator - też serwisowany dla siebie by długo służył - dodam 2 stabilizatory napięcia. 100zł.
Sprzedaję sprawne rzeczy zadbane z mojej św.p. fufi gdyż klepanie blacharki przewyższa koszta. Rzeczy są naprawdę sumiennie zrobione ja to się robi dla siebie by długo pochodziło.
odb. osobisty. Proszę pisać na PW - pozdrawiam
- ewentualnie gdy jest ktoś zainteresowany to całą fufi sprzedam za 1000zł do negocjacji.
Bo miała mały wypadek 24.12.2012r - za prędkość,
silnik po kapitalnym remoncie - kapitalnym ! Wszystko ma udokumentowane kiedy był olej wymieniany itp.i ważne od kilometrów rzeczy. Szkoda mi go dać na złom ktoś by se pojeździł - niby 1.1 ale jak na tą pojemność to dynamikę ten silnik miał na 5-tkę i nie chcę tu reklamy robić ale fufi dawała radę nie jednemu autku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z resztą wszystko widać na mojej stronie o autku jak dbałem... z łezką w oku to stwierdzam. Bo żal serce ściska... Tak się przytrafiło. Mam dużo różnych fajnych gadżetów typu np. reg. czasówki wycieraczek...
Nic tylko przyjechać pooglądać i zabrać w całości bo za sam silnik się opłaca - a strzaskane mam dwa błotniki, zgięta pokrywa silnika i pas przedni i reflektory i chłodnica, reszta OK. i przerysowany cały bok lewy. Obecnie stoi na stalowych felgach.