Cytat:
|
A jak bys sie spieszył do pracy, z dzieckiem do lekarza czy gdzieś indziej to co? Jechał byś 50 na odcinki prostej drogi gdzie 300m od ulicy są 3 stare chalupy i znak 50? To juz był by bezpośredni atak na kierowców. Nie widzę powodów żeby rząd inwigilował mnie jak i gdzie jadę,to chyba wolny kraj, a nikt się wolnym nie czuje. Kupowanie większego auta żeby sąsiadowi sie pokazać?
Chciał byś tak? Żeby później opowiadać jak musiałeś składać wniosek żeby TV przełączyć na polsat o 1 w nocy bo leciała Różowa Landrynka? A to programy zakazane przez Unię?
Co do tego pytam po co? Co to wszystko daje? Co daje ta ......Unia? Rolnikom dofinansowania chyba żeby sobie nowego Mercedesa kupił i JohnDerra. Rozumiem że koło sie kręci, ale kiedyś też sie kręciło i Unii nie potrzeba było a ja ludzie nadal uciekają za granice bo tu idioci w rządzie, brak pracy i brak normalnych wynagrodzeń, najlepiej żeby rodacy tyrali za 1200zł i z tego im potrącić bo spóźnili się 2 razy po 15 min.
|
Na takich odcinkach 300m jak jest 50 to zazwyczaj stoi fotoradar ; p Chore to wszystko a ci co wymyślają te przepisy nie muszą ich przestrzegać i to jest ten problem. Na przeciwko szkoły mam prokurature, przed szkołą parking (tylko dla prokuratury) po 2 stronie ulicy parking (tylko dla prokuratury). Chodnik 3-4m szerokości, zakaz parkowania, oczywiście wozy za 200tyś z prokuratury. Widze drogówka wlepie jakiemuś mandat za prędkość, ide do nich i mówie żeby zajeli sie cwaniakami bo sam nie mam gdzie parkować przed szkołą w promieniu 500m ! A oni że nie mają prawa bo oni mają immunitet i jak im mandat wlepią to i tak anulują a oni za wlepienie mogą wylecieć z roboty.