A militaria to też będą zabytki?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Albo złom bo mam kolegę któremu nie idzie zbieranie i zawsze mówi że kupę złomu nazbierał w Naszych pięknych lasach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiesz Tomku jak to z przestrzeganiem tego prawa jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. oczywiście ja się zapoznałem z treścią tej ustawy
Póki co muszę znaleźć to co ja zgubiłem, a później będę myślał o poszukiwaniach tego co zgubił dziadek....Helmut
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.