Cytat:
|
No ale nastawa odległości od pojazdu poprzedzającego w ACC w S-maxie jest (widziałem na zdjęciach Conversa...)...
|
Ja to tak rozumiem, że właśnie tę wartość - odległość nastawia się na aktywnym wg uznania użytkownika - jego odwagi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przy której samochód zaczyna "odpuszczać" gaz. To co oferowane jest teraz może jest bardziej rozbudowane (nie oglądałem - nie porównywałem) i może ma równiez funcje dohamowywania.
Bump:
Cytat:
|
Jeszcze jedno czy wybrać przyciski z ograniczeneim prędkości czy bez ?
|
Wg mnie najlepiej abyś wybrał z napisem na dole OFF. Czyli zwykły. (Jeśli takie są dostępne u niego). W następnej kolejności jest ten z ogranicznikiem prędkości, czyli na dole z ikonką licznika ale bez czarnych manetek po lewej stronie - da się to aktywować ale moga wystąpić kłopoty z softem (przeczytaj dyskusje powyżej), a na końcu jest ACC z trójkątem i z czarnymi łopatka po lewej stronie. Na temat tego ostateniego pogadaj z
torg3, może ci uruchomi lub ewentualnie powie co trzeba z tym zrobić. Link do aukcji podałem wcześniej.