Odp: Nawiew zwariował wieje tylko na szybę przednią.
Witaj !
Wiesz kiedy dmuchałem to zdejmowałem pojedynczo każdy wężyk. Także nie miał prawa spaść. Rozebrałem dziś wszystko jeszcze raz. i oto wyniki. Czarny wężyk co idzie do serwa ciągnie powietrze. Ten drugi wężyk co idzie od akumulatora podciśnienia ciemno siwy nie idzie do przełącznika siły nawiewu tylko do przełącznika kierunku nawiewu a stąd dopiero czarnym i białym wężykiem idzie do przełącznika siły nawiewu. Jest jeszcze zielony wąż od siły nawiewu, ale za Chiny nie mogę dojść do jego końca. Pewnie do tego trzeciego siłownika idzie. W każdym bądź razie kiedy robiłem oględziny gumek to na pierwszy rzut oka wydawały się ok. Dzisiaj tą zieloną gumkę sprawdziłem dokładniej. I okazało się, że ta gumka to faktycznie sam klej. Mało tego to zapchany był biały wężyk. Niestety nie dało się go udrożnić ani sprężonym powietrzem ani drucikiem. Ale to już zrobiłem. Po prostu przeciąłem i zesztukowałem. Powietrze ssie to jest nadzieja. Tylko teraz powiedz mi co z tą gumką? Zasilikonować? Czy posiadasz takie gumki? Ta gumka musi wystawać poza obrzeża?
|